Contactformulier

DeGraaf vacatures

Informatie over vacatures, het vinden van de ideale baan of over het werken in een bepaalde sector kun je allemaal vinden op onze website. Maar misschien heb jij juist behoefte aan een persoonlijk gesprek met een van onze consultants. Loop dan eens bij ons binnen. Met acht vestigingen verspreid over het hele land - van Groningen tot Echt en van Rotterdam tot Hengelo - is er bijna altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. En anders mag je ons natuurlijk altijd e-mailen. We reageren zo snel mogelijk.

Veelgestelde vragen

Bent u werkgever?  

Zoekt u een tijdelijke arbeidskracht of een ervaren ZZP-er voor het afronden van een project? Of wilt u een team uitbreiden met een gedreven medewerker op wie u kunt bouwen? DeGraaf helpt u met het vinden van de beste oplossing. Onze ervaren consultants weten waar en hoe ze op korte termijn de juiste vakmensen vinden. Wilt u weten op welke manier we u kunnen ondersteunen? Lees meer

Wat zijn onze diensten?  

DeGraaf is ooit begonnen als uitzendbureau in de techniek. Vandaag de dag is ons werkgebied zo veel breder. Zo ondersteunen we u in de zoektocht naar gemotiveerde mensen binnen alle sectoren en segmenten. Ook kunnen we het complete pakket personeelsdiensten aanbieden; u kunt bij ons aankloppen voor uitzendkrachten, detachering of voor werving en selectie, maar ook payroll service. En als we de juiste mensen niet in Nederland vinden, halen we ze uit het buitenland. DeGraaf heeft ook vestigingen in Litouwen en Polen. Lees meer

Ook een loopbaan bij DeGraaf?  

Wil jij ook een baan voor het leven? Wil jij werken tussen collega’s die net zo enthousiast zijn als jezelf? Zoek je een werkgever die je de mogelijkheid biedt om je te verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied en uit te groeien tot een specialist? Onze consultants denken met je mee en weten wat jou gelukkig maakt, zoals aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, maar ook een baangarantie zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over het aflossen van je hypotheek. Start hier jouw zoektocht

Sollicitatietips?  

Staat jouw droombaan nog niet tussen onze vacatures? Kom in actie en schrijf ons een open sollicitatiebrief. Geef aan wat voor werk je zoekt en waarom jij de geschikte kandidaat bent. Blijf eerlijk en dicht bij jezelf. Houd de brief kort en bondig. Zie je sollicitatiebrief als een visitekaartje en zorg dat je vlamt tijdens een persoonlijk sollicitatiegesprek. En vergeet niet, heb vertrouwen in jezelf. Wij hebben nog wat waardevolle tips om je op weg te helpen. Onze tips!

Op zoek naar contactgegevens?  

Op zoek naar contactgegevens zoals het adres, een telefoonnummer of de openingstijden van een van onze vestigingen verspreid over het land? Vind in het bijgaande overzicht de dichtstbijzijnde vestiging. Omdat onze consultants veel op pad zijn, is het praktisch om vooraf een afspraak te maken. Wil je niet het risico lopen dat je voor niets bij ons langskomt, vul dan het contactformulier in, of bel of e-mail ons voor het maken van een afspraak.

Over onze vestigingen

Zoek je werk, wil je van werkgever veranderen of heb je juist dringend een extra medewerker nodig? DeGraaf helpt iedereen op weg. Laat ons weten wat je zoekt en waarom. Zo kunnen we je nog beter helpen. Of loop even binnen bij een van onze acht locaties verspreid over het hele land. Er is altijd wel een vestiging van DeGraaf bij jou in de buurt.

DeGraaf beseft hoe belangrijk werk is. Wij zien werk als een basisbehoefte. Iedereen vindt het fijn om waardering te krijgen voor wat hij doet, zeker al hij of zij ook de kans krijgt om zich te blijven ontwikkelen en ontplooien. Werk zorgt voor stabiliteit in je leven en het bepaalt je sociale status. We willen toch allemaal onze hypotheek kunnen aflossen en genoeg overhouden voor een jaarlijkse vakantie met het gezin of de aankoop van een nieuwe auto?