Over DeGraaf

 

Wie zijn wij?

Al bijna 30-jaar bieden wij een volledig dienstenpakket op het gebied van flexibele arbeid binnen de technische markt. DeGraaf stelt als doel om klanten en kandidaten zo veel mogelijk zorgen te ontnemen en eventuele vragen de wereld uit te helpen als het aankomt op arbeidsvraagstukken en flexibele inzet van vakkrachten in de technische branche. Onze consultants stellen alles in werk om u optimaal in uw vraag te kunnen voorzien. Binnen DeGraaf beschikken wij over gemotiveerde technici die snel bij u aan de slag kunnen. Door onze landelijke dekking kunnen wij overal in Nederland en vaak zelfs  daarbuiten onze personele oplossingen aanbieden. Door onze diverse vestigingen in het land kennen wij zeker ook de eigen regio als geen ander!

Onze dienstverlening

Wij beschikken over gediplomeerd technisch personeel met oog voor kwaliteit en service. Hierdoor zijn wij in staat om in veel gevallen de perfecte match op het gebied van flexibele arbeid te vinden. Hierin gaan wij verder dan de meeste bureaus, mede door onze jarenlange aanwezigheid en betrokkenheid binnen de techniek weten wij de vraag achter de vraag te achterhalen en trachten wij samen met u de juiste techneut op de juiste plek een baan te laten vinden. Wij bieden o.a. de volgende oplossingen: Uitzending, Detachering, Werving en Selectie en zelfs Payroll service. Daarnaast voorzien wij middels DeGraaf Engineering en ZZP-bemiddeling de groeiende behoefte aan specialisten in het vak.

Missie DeGraaf

‘’DeGraaf Groep is de meest betrouwbare technische dienstverlener binnen het technische werkveld. Door zelf een open en flexibele organisatie te zijn, biedt DeGraaf inzicht, inspraak en zekerheid voor haar opdrachtgevers. Hierdoor bieden we al bijna 30 jaar de beste oplossing voor iedereen met technische ambities.’

Direct contact met DeGraaf?
  Persoonlijke begeleiding
  Vacature op maat
  26 jaar ervaring
  399 vacatures
 
   
Direct contact met DeGraaf?