Goed voor technici, ook voor professionals

Van voorman of junior tekenaar tot en met projectmanager, iedere technische functie is onze specialisatie. Als het maar goed werk voor jou is!

DeGraaf Staf & Kader

Onze consultants zijn mensen uit de techniek. Wij spreken dezelfde taal en weten echt waar je het over hebt. Wij kennen de markt. Aan de hand van een gesprek worden je wensen in kaart gebracht om samen tot een logische volgende stap in je carrière te komen. Er zijn bij ons meerdere mogelijkheden om die volgende stap te laten plaatsvinden in dienst bij DeGraaf Staf & Kader of in dienst bij onze opdrachtgever.

Een logische keuze

Passie voor het vak

Spreken dezelfde taal

Één aanspreekpunt

Kennis van de markt

Groot netwerk

Jij staat centraal

Onze specialisaties

Onze consultants zijn mensen uit de techniek. Wij kennen de vaktaal en weten echt waar je het over hebt. Wij kennen de markt. Aan de hand een gesprek worden je eisen / wensen in kaart gebracht om samen tot de juiste volgende stap in je carrière te komen. Hierbij wordt eveneens rekening gehouden met het type persoon dat je bent. 

Er zijn bij ons meerdere mogelijkheden om die volgende stap te laten plaatsvinden: in dienst bij DeGraaf Staf en Kader of in dienst bij de opdrachtgever.

Installatietechniek

Binnen de installatietechniek hebben we een divers aanbod aan openstaande vacatures.

Machinebouw

Binnen de machinebouw hebben we een divers aanbod aan openstaande vacatures.

Piping

Binnen de piping hebben we een divers aanbod aan openstaande vacatures.

Industriële automatisering

Binnen de industriële automatisering hebben we een divers aanbod aan openstaande vacatures.

Bouwkunde

Binnen de bouwkunde hebben we een divers aanbod aan openstaande vacatures.

Elektronica

Binnen de elektronica hebben we een divers aanbod aan openstaande vacatures.

Hoe wij werken 

Nadat je hebt gesolliciteerd, worden je gegevens bestudeerd. Aan de hand hiervan wordt je:

  • Je wordt binnen 1 werkdag gebeld. Aan de hand van dit gesprek en je verstuurde gegevens, gaan we naar de volgende stap;
  • Gaat dit goed, dan gaan we naar de volgende stap: de juiste functie vinden. Dat kan zijn via een dienstverband bij DeGraaf Staf en Kader of een dienst verband waarbij je uiteindelijk in dienst komt bij de opdrachtgever;
  • De juiste functie / opdrachtgever / wordt besproken en gezocht. Gedurende dit proces wordt je, zoals afgesproken, op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Indien we samen de juiste functie vinden en we de klant weten te overtuigen van je kwaliteiten, gaan we naar de volgende stap;
  • Na een gesprek bij de opdrachtgever ga je hopelijk beginnen en wordt je onze nieuwe collega.

Nadat je bij een opdrachtgever bent begonnen, houden we natuurlijk ook contact met je. Wij blijven monitoren of alles naar wens blijft verlopen.