Onze visie

DeGraaf Groep is de meest betrouwbare arbeid verstrekker in het technische werkveld. Door zelf een open en flexibele organisatie te zijn biedt DeGraaf zekerheid voor zijn opdrachtgevers. Hierdoor zijn we al ruim 30 jaar de beste keuze voor iedereen met ambities in het technische werkveld. DeGraaf ontzorgt u als groep het gehele palet van flexibele arbeid; detachering, uitzenden, werving en selectie. Wij zijn uw volwaardige partner in flexibele arbeid.

  Lees meer over onze visie
DeGraaf Engineering

Door de inzet van DeGraaf Engineering kunt u profiteren van een groot netwerk aan gekwalificeerd technisch personeel. Onze consultants spreken dezelfde taal als deze specialisten en weten wat er speelt binnen de technische markt. Wij vinden expertise en passie erg belangrijk, vandaar dat consultants van DeGraaf Engineering zelf een technische achtergrond hebben met hart voor de branche. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van passend en up-to-date advies.

  Lees meer


Bent u op zoek naar personeel?


Als u opzoek naar personeel binnen onze vakgebieden helpt DeGraaf graag. Wij kunnen u voorzien van professioneel en vakkundig personeel voor uw vacatures. Vul het formulier in om een aanvraag te plaatsen.

  Plaats een Aanvraag

Heeft u vragen of wilt u meer weten?
Neem contact op via info@degraaf.nl of bel:+31 (0) 857607750

Succesvol geplaatst door DeGraaf


Al decennialang heeft DeGraaf een hechte relatie met BAM als het gaat om het leveren van diensten en expertise in een snel bewegend speelveld. DeGraaf biedt oplossingen aan voor de flexibele personeelsvraagstukken die er bij BAM spelen. ervaring. Door de landelijke dekking kan de organisatie overal in Nederland personele oplossingen aanbieden.

 

Projecten in de steigerbouw

  Werken in teamverband   Grote projecten voor grote partners   Werk voor echte mannen   Flex werken

 

Projecten in de petrochemie

  Diversiteit in projecten   Goede begeleiding   Projecten in uitdagende omgevingen   Zelfstandig werken binnen projecten

 

Projecten in de bouw

  Voor vakmannen in de bouw   De beste bedrijven in uw eigen regio   Uitdagende bouwprojecten   Vaste aanstellingen

Plaats een aanvraag


Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.
 
   
Direct contact met DeGraaf?